همانطور که می دانید امروزه طیف وسیعی از تجهیزات صوتی در بازار وجود دارد. میکسر صدا، پاور میکسر و آمپلی فایر جزو محصولاتی هستند که به شما به خوبی کمک می کنند صدا را با بهترین کیفیت به گوش افراد منتقل کنید. در ظاهر شاهد فکر کنید عملکرد این محصولات مشابه یکدیگر است ولی باید بیان کرد که تفاوت هایی نیز دارند. در این مطلب از سایت طنین سیما سعی داریم برای شما عزیزان به بررسی تفاوت آمپلی فایر با پاور میکسر بپردازیم.
استفاده از تجهیزات صوتی جهت برگزاری همایش ها، جلسات و کنفرانس ها از اهمیت بالایی برخوردار است از همین رو محصولی که انتخاب می کنید باید به بهترین نحوه ممکن صدا را به گوش افراد برساند. با ما تا پایان این مقاله همراه باشید تا با مهم ترین تفاوت های پاور میکسر و آمپلی فایر آشنا شوید.
مقایسه آمپلی فایر با پاور میکسر
درک تفاوت آمپلی فایر با پاور میکسر برای اغلب افراد دچار مشکل است از همین رو سعی داریم در این مقاله به معرفی آمپلی فایر، میکسر و مهم ترین تفاوت ها میان این دو تجهیزات بپردازیم. اگر شما هم مایل هستید با این دو ابزار کاربردی بیشتر آشنا شوید تا ادامه این مطلب با ما همراه باشید.
این دو ابزار که وظیفه تقویت صدا را بر عهده دارند بخش های مشترکی تحت عنوان آمپلی فایر نیز دارا هستند. به طور کلی باید بیان کرد که مهم ترین تفاوت میان این دو ابزار در ورودی آمپ یا به اصطلاح همان میکس صدا است. در ادامه با سایر تفاوت ها میان این دو ابزار کاربردی آشنا خواهید شد:
- آمپلی فایر در واقع دامنه سیگنال های صوتی را تعدیل می کند و آن ها را از کم به زیاد متنقل می کند. این در حالی است که پاور میکسر سطح و کیفیت سیگنال صدا را تغییر می دهد. همچنین چندین سیگنال را با هم در می آمیزد.
- تفاوت بعدی در شکل ظاهری دستگاه پاور میکسر و آمپلی فایر است. شکل ظاهری پاور میکسر اغلب باریک و خوابیده است اما آمپلی فایرها مرتفع طراحی شده و به صورت ایستاده می باشند.
- در تفاوت بعدی باید بیان کرد که پاور میکسر سیگنال های متعددی را می گیرد و این سینگال ها را به یک خروجی واحد تبدیل می کند این در حالی است که آمپلی فایر یک سیگنال با دامنه کم را گرفته و آن را تقویت می کند.
- راه اندازی، نصب و استفاده از پاور میکسر ها بسیار راحت تر از آمپلی فایر است. همچنین حمل و نقل پاور میکسر راحت تر نیز می باشد.

پاور میکسر چیست؟
بهتر است علاوه بر آشنایی با مقایسه آمپلی فایر با پاور میکسر در ابتدا با ویژگی های دستگاه پاور میکسر آشنا باشید. این دستگاه در واقع صداهای متنوعی از سیگنال های صوتی ترکیبی را در سیستم صوتی کنار هم قرار می دهد. پاور میکسر می تواند سیگنال های آنالوگ و یا دیجیتال را بسته به نوع آن ها به خوبی کنترل کند. پس از این اصلاح و کنترل سیگنال ها در کنار یکدیگر، سیگنال های خروجی ترکیبی را تولید می کنند.
در واقع می توان گفت سیگنال ها با کمک سیستم تقویت صدا به خوبی ارسال و تقویت می شوند. به طور کلی دستگاه پاور میکسر سیگنال های متعددی را به یک خروجی واحد به خوبی منتقل می کند. در کنار این اقدام میکسر ها انرژی را برای میکروفن های خازنی نیز فراهم می کنند. از همین رو امکان تغییر صدا در میدان صدای استریو امکان پذیر است. دستگاه پاور میکسر کاربرد های متنوعی نیز به همراه دارد از این دستگاه می توان برای مهمانی ها، سیستم های صوت عمومی، جلسات و… استفاده کرد. مناسب بودن و دلیل استفاده از این دستگاه به این علت است که حمل و نقل و راه اندازی پاور میکسر بسیار راحت و ساده می باشد.
آمپلی فایر چیست؟
قبل از بررسی تفاوت آمپلی فایر با پاور میکسر بهتر است در ابتدا با عملکرد دستگاه آمپلی فایر آشنا باشید. این دستگاه به طور کلی تقویت کننده جریان الکتریکی سیگنال های صوتی را به خوبی افزایش می دهد و با استفاده از یک میکروفون برای انتقال صدا کمک می گیرد. سپس سیگنال ها را به یک جریان الکتریکی تبدیل می کند و قدرت آن به صورت مداوم تغییر می یابد. به طور کلی می توان گفت آمپلی فایر یکی از قدیمی ترین ابزار ها جهت تقویت صدا محسوب می شود.
در میان بلندگوها اغلب افراد باند اکتیو را انتخاب می کنند چرا که این دستگاه به صورت پیش فرض آمپلی فایر داخلی دارد و نیازی به خرید تقویت کننده جدا نیست. عملکرد آمپلی فایرها در تقویت صدا به این صورت است که صدا پیش از اینکه به بلندگو انتقال داده شود وارد آمپلی فایر می شود و مراحل تقویت صدا انجام می شود سپس صدا به بلندگو می رسد و به این ترتیب صدای بسیار قوی و با کیفیت پخش می شود که هیچ گونه قطع و وصلی نیز نخواهد داشت.

نحوه اتصال میکسر به آمپلی فایر
در این مطلب همانطور که بیان شد با مهم ترین تفاوت آمپلی فایر با پاور میکسر به طور کامل آشنا شدید. اتصال میکسر به آمپلی فایر با استفاده از کابل گیتار بسیار ساده و راحت است. همانطور که می دانید میکسر ها صدای چندین دستگاه صورتی را می توانند به خوبی کنترل کنند. جهت اتصال این نکته مهم را در نظر داشته باشید میکسر و آمپلی فایر باید هر دو ورودی و خروجی اولیه را به همراه داشته باشند.
یک میکسر و یک تقویت کننده در ابتدا باید از منبع تغذیه و یا هر پریز جدا شوند سپس انتهای دیگر سیم را در درگاه انتقال اصلی پاور میکسر قرار دهید. آداپتور برق میکسر را در خروجی وصل کرده و سر دیگر آن را به میکسر متصل کنید در آخر نیز منبع تغذیه آمپر را وصل کرده و سپس دستگاه آمپلی فایر را روشن کنید.

سخن پایانی
در این مطلب از سایت طنین سیما همانطور که گفته شد با مهم ترین تفاوت آمپلی فایر با پاور میکسر آشنا شدید. میکسر صدا، پاور میکسر و آمپلی فایر جزو محصولاتی هستند که به شما به خوبی کمک می کنند صدا را با بهترین کیفیت به گوش افراد منتقل کنید. در ظاهر شاهد فکر کنید عملکرد این محصولات مشابه یکدیگر است ولی باید بیان کرد که تفاوت هایی نیز دارند. در این مطلب با ما همراه باشید تا با تفاوت های اصلی میان این دو ابزار آشنا شوید.
سوالات متداول تفاوت آمپلی فایر با پاور میکسر
- نحوه اتصال میکسر به آمپلی فایر به چه صورت است؟
جهت اتصال این نکته مهم را در نظر داشته باشید میکسر و آمپلی فایر باید هر دو ورودی و خروجی اولیه را به همراه داشته باشند. یک میکسر و یک تقویت کننده در ابتدا باید از منبع تغذیه و یا هر پریز جدا شوند سپس انتهای دیگر سیم را در درگاه انتقال اصلی پاور میکسر قرار دهید. آداپتور برق میکسر ار در خروجی وصل کرده و سر دیگر آن را به میکسر متصل کنید در آخر نیز منبع تغذیه آمپر را وصل کرده و سپس دستگاه آمپلی فایر را روشن کنید. - پاور میکسر چیست؟
این دستگاه در واقع صداهای متنوعی از سینگال های صوتی ترکیبی را در سیستم صوتی کنار هم قرار می دهد. پاور میکسر می تواند سیگنال های آنالوگ و یا دیجیتال را بسته به نوع آن ها به خوبی کنترل کند. پس از این اصلاح و کنترل سیگنال ها در کنار یکدیگر، سیگنال های خروجی ترکیبی را تولید می کنند. در واقع می توان گفت سیگنال ها با کمک سیستم تقویت صدا به خوبی ارسال و تقویت می شوند. به طور کلی دستگاه پاور میکسر سیگنال های متعددی را به یک خروجی واحد به خوبی منتقل می کند. در کنار این اقدام میکسر ها انرژی را برای میکروفن های خزانی نیز فراهم می کنند. - تفاوت اصلی آمپلی فایر با پاور میکسر در چیست؟
تفاوت بعدی در شکل ظاهری دستگاه پاور میکسر و آمپلی فایر است. شکل ظاهری پاور میکسر اغلب باریک و خوابیده است اما آمپلی فایرها مرتفع طراحی شده و به صورت ایستاده می باشند. در تفاوت بعدی باید بیان کرد که پاور میکسر سیگنال های متعددی را می گیرد و این سینگال ها را به یک خروجی واحد تبدیل می کند این در حالی است که آمپلی فایر یک سیگنال با دامنه کم را گرفته و آن را تقویت می کند. راه اندازی، نصب و استفاده از پاور میکسر ها بسیار راحت تر از آمپلی فایر است. همچنین حمل و نقل پاور میکسر راحت تر نیز می باشد.
بدون دیدگاه